Dela:

Höstfeeling

Tankar i slutet av September, som strax går över till Oktober.

Att vistas ute så mycket som det bara går i dagarna som kommer är Guld för ditt välmående.

Andas djupt i den klara härliga luften, får dina celler att vibrera av lycka. Alla dessa underbara färger som varierar från gulorange till djupaste purpur.

Goda soppor

Jag som älskar soppa, jublar inombords nu när hyllorna dignar av allehanda grönsaker, rotgrönsaker i regnbågsfärger och i olika strukturer. Grönsakssoppa i all enkelhet, med ett glutenfritt gott bröd till, eller surdegsbröd som är nyttigt, gärna bakat på rågmjöl.

Nyttig smoothie – Bra start på morgonen

En bra start på morgonen, kan vara en smoothie baserad på banan, bladspenat, avocado, spirulina pulver och ashwagandha. Lite kaffe, te , möjligtvis ett Eko ägg, Då klarar du många timmar till lunch. Glöm inte bort att dricka vatten, vatten och lite mer vatten. Gärna filtrerat om möjligt.

Härliga promenader

Promenader i skogen, där du kan fullkomligt bara ta in den rikedom av färg, syrerik luft och naturljud kan få den mest stressade personen att” bara va”. Det gör skillnad för humöret och din hälsa.

Släpp loss i dans & musik

Gör det som du mår bra av, Inomhus kan du bara släppa loss i dans, och lyssna på musik som får dig att rysa inombords av välbehag. Finns en uppsjö av underbara artister att upptäcka.

Försök älska dig själv och livet som det är. Acceptans av hela dig, gör att du visar för dig själv att du är en person att räkna med.

Ett citat av Louise L Hay:
”I have noticed that the Universe loves gratitude. The more grateful you are, the more goodies you get.”
Må så gott fina ni, så hörs vi snart igen. Ingela Harmonicoach
Dela: