Köpvillkor

Allmänt

För att handla på Harmonicoach.se måste du vara myndig. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen samt förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra försäljningsvillkor och samtycker till att uppgifter om namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress registreras i vårt kundregister.

Personuppgifter

För att kunna handla hos oss krävs att du fyller i de uppgifter som efterfrågas (namn och e-postadress). Syftet med detta är för att du tilldelas ett eget konto på Harmonicoach med e-postadressen och namnet du anger, som du sedan använder för att logga in på ditt konto och ta del av det köpta kursmaterialet.

Uppgifterna kan också komma att användas för vår marknadsföring, t ex för utskick av erbjudanden, om du har angett att du vill ha det.

Personuppgifterna hanteras i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Mer information om vår hantering av dina personuppgifter finns i vår Integritetspolicy.

Ångerrätt

Ångerrätt gäller inte för digitala produkter som laddas ner eller används online, t.ex. onlinekurser, e-böcker och ljudböcker. Digitala produkter klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion. Ångerrätten gäller inte heller för ljudböcker. Om du ångrar ett köp har du av den anledningen inte rätt att få en återbetalning.

Betalning

Vi samarbetar med Stripe och erbjuder följande betalningsalternativ:

* Kortbetalning med VISA eller Mastercard

Kortbetalning tillhandahålls av Stripe och sker genom att kontokortsnumret krypteras och transporteras direkt till banken. Stripe använder standarden SSL som är bland de säkraste systemen för e-handelstransaktioner. Detta innebär att ingen obehörig kan få tillgång till dina kontokortsuppgifter.

Leveransvillkor

Onlinekurser, e-böcker och ljudböcker skickas till din e-postadress inom ett par minuter. Du hittar även det köpta kursmaterialet under “Mitt konto” > “Nedladdningar“.

Kursmaterialet du har köpt finns tillgängligt för dig att ladda ner i 365 dagar, sedan tas det bort automatiskt från ditt konto. Under Nedladdningar kan du se det exakta datumet kursmaterialet upphör.