Online kurser

Här samlar jag alla mina kurser.

Hitta tillbaka till din kraft, energi och dina drömmar

Jag erbjuder online-kurser, som ger dig möjlighet att växa som den fantastiska människa du faktiskt är. Hitta din Power, ditt Lugn inombords, ditt Driv och dina Drömmar. Ge dig Verktyg till att hantera stressen i ditt liv, som i sin tur leder dig vidare att leva ett liv som du älskar.

Du kommer genom självstudier, att gå igenom pdf filer, frågeställningar, lyssna på ljudfiler och utföra praktiska andningsövningar och meditationer. Som gör att du lär känna dig själv på djupet, hitta det som är ditt unika Du. Genom egna reflektioner, där du kan gå tillbaka i dina egna texter, se din egen utveckling, få tag i det där som kommer att boozta dig och din självkänsla. Du gör allt det här i din egen takt och när det passar dig. Kom ihåg att prioritera dig nu och ta dig tid, ingen annan kommer att ge dig det.

När du bedömmer att du är klar med hela kursen, så ingår det i priset, ett vägledande samtal på 30 minuter, där vi tillsammans går igenom Hur du vill gå vidare i din personliga utveckling. Skicka mig ett email, så bokar vi en tid för samtalet.

Ser fram emot att få höra av dig. Ingela, certifierad Stresscoach och livsinspiratör.