Hitta din kraft

695 kr1,295 kr

Nollställ
Artikelnr: 1 Kategori:

Till dig, du modiga och villiga människa att förändra ditt liv!

Du har kanske väntat länge på att komma igång, och nu känns tiden mogen. Grattis till ditt beslut att förändra det du vill förändra i ditt liv!

När man väl bestämt sig, så kan du vara säker på att genom motivation kommer du långt. Motivationen kommer att hjälpa dig när du tycker att frågeställningarna kanske är lite tuffa, att du känner att du inte kommer någon vart. Att du står still, men då kan du vara helt på det klara med att det är då utveckling sker. Motstånd til någonting, är ofta en fingervisning på att det är Det som du behöver titta på lite extra, kanske djupdyka i. Lugn, bara lugn, du har all tid i världen att reflektera kring övningarna, frågeställningarna. Det är ju nämligen Du som bestämmer när och hur du vill göra. Vi har ju den fria viljan. men nu när du äntligen kommit så här långt, är det ju bara egentligen att tuta och köra.

Vad säger du? Ska vi köra igång nu?

Tanken med denna kurs, är att du får texter med frågeställningar som du arbetar igenom, några frågeställningar varje dag som ett minimum. en del praktiska övningar och ljudspår. Du bestämmer själv hur mycket, men viktigt är att du svarar på dessa frågor. Du behöver vara helt ärlig i dina svar, på så sätt utvecklas du vidare, du lär dig mycket om dig själv. Våga djupdyka i det som känns som ett motstånd, det är ofta där man har det ” jobbiga” att arbeta sig igenom. På så sätt känner du dig mer kraftfull som människa, när du vågar se, känna dina skuggsidor och slutligen acceptera att de finns. Då tappar de i styrka. Du lägger fokus på det du vill, göra och vara i ditt liv. Helt enkelt, du hittar tillbaka till hela dig, ditt magnifika jag.

Lycka till så hörs vi av på något sätt om du önskar det för en avstämning, via mail eller mobil.

Varma hälsningar
Ingela