Qigong / Qi andning

Aktivera dina inre krafter

3

Hitta din naturliga balans med Qigong / Qi andning.

Qi andning innefattar olika rörelse- och andningsövningar för att stimulera de inre organen, våra känslor och fylla på med mer livsenergi.

Chi, Qi är enligt Österländsk teori i människans livsenergi. När denna energi kan flöda fritt i kroppen utan hämmande blockeringar, så är det grogrund för själslig, fysisk och mental hälsa och styrka.

Qi andning bygger på Yin & Yang, de fem elementen och meridiansystemet.

Qi andning är ett sätt att aktivera sina egna inre krafter för att förebygga och stärka den kroppsliga och själsliga balansen i största allmänhet.

I fysiska möten, enskilt eller i grupp, ger jag frågeställningar, vägledande samtal och upplägget för fysiska möten är ungefär densamma som med coachande samtal.

Det tillkommer ibland praktiska övningar, som andningsövningar, mindfulnessövningar och meditation.

Om man önskar kommer jag framförallt kvällstid till er arbetsplats. Jag håller ett kort föredrag, vi kan göra andningsqigong, mindfulness & meditationsövningar (ca 1.5-2 timmar). Jag kan skräddarsy efter behov.

På företag, där gör jag tillsammans med ledning en inventering av behovet. Då får jag en bild av hur jag på bästa sätt kan hjälpa arbetslag, eller enskilt. I stort och smått.

Qi andning kan hjälpa dig med:

\

Lära känna dig själv

\

Hitta tillbaka till din kraft och energi

\

Hitta en balans mellan fritid och arbete

\

Öka din medvetenhet

… och mycket mer

Andra verktyg

Meditation

Mindfulness

Onlinekurser

E-post

harmonicoach@gmail.com

Plats

Stockholm

Kontaktformulär

Samtycke